//MACAROONS
who made my 2012 :)
Wednesday, 26 December 2012 | Wednesday, December 26, 2012 | 0 comments
assalamualaikum :) hi hi hi mira in da home hahahaha .
camne nak mula nih yee , sebab dah berkurun tak update nih hahaha . now dah akhir tahun kan ? 2012 nak habes dah STPM pun dah habes dah , tunggu result ngn cari keje je , keje pun malas sebenarnya hahaha . nak goyang kaki ja duk umah , tapi aku perlukan DUITTT arghhhh .
okay bagi aku tahun 2012 nih seronok lahh , banyak bende yang jadi weh . dari aku kat umah , kat sekolah , kat lua macam macam lahh , ada yang seronok ada yang tak . bak kata orang PENGALAMAN MENDEWASAKAN KITA hahaha , betolkah ? apapun kepada semua family , kengkawan , sesipa sahaja yang banyak bersama aku menggembirakan aku tengss sangat weh , tak lupa juga kepada geng bena hahhaa , kita nih dah lama kawan tapi selalu gaduhh tak penah putus pas sorang sorang , harap tahun baru nih kita akan jadi lebih rapat dan bahagia :)
kat bawah nih aku nak letak gambar orang yang bahagiakan aku tahun nih :)

jeng jeng jenggg :p



ni lah family aku yang bahagia hehehhe


   
 ni macam kakak aku lahh tengs sebab selalu baik dengan aku :)


        

        

        

        

      


     

  

  

  
nilah kawan2 aku yang bahagia :)
tengsskorang :)

Older Post
Owner
Hye peeps ! I am cutiess . hahaha perasan sekejap :) I live in a rock town under the sky and my best friend is a MONEYSS :D

Navigations Here

About
Links
Entries

Credit
Basecode by : Farhan Kerewx
Re-Edit by : OyienStieylla
Background by : FPA